Térkő nagyszerű minőségben a Leier-től

Egyre többen szeretnének egy olyan kertet kialakítani, amiben az utakat már nem beton, hanem egy szép kövezett felület díszíti. Egyre népszerűbbek a mintás térkő kockák, melyekből különféle alakzatokat lehet kirakni. Egy autó beálló vagy valamilyen kis járda esetében tökéletes alkalmazható a térkő arra, hogy az megfelelően legyen burkolva.

A Leier egy nagyon sok fajta terméket forgalmazó cég, amelynek a kínálatában megtalálható a térkő is. Nagyon széles a választék, így mindenki a saját igényei szerint kiválaszthatja azt, amivel le szeretné burkolni a kertjét.

Érdemes megnézni a térkőről készített fényképeket is, hiszen ezeken lehet látni, hogy mégis milyen mintával rendelkeznek. Mindig négyzetméterben van meghatározva a Leier térkő ára, így könnyen ki lehet számítani azt, hogy mennyibe fog kerülni egy adott felületnek a lefedése.

Rendeljen ettől a cégtől térkövet, mert ennek a minősége is kiváló és az ára is teljesen elfogadható. A Leier munkatársai ki is szállítják a megrendelt mennyiséget, így Önnek nincsen gondja arra, hogy a térkő eljusson az otthonába.

Bővebb információk érdekében mindenképpen érdemes felkeresnie a Leier honlapját vagy valamelyik lerakatát, hogy ott pontos adatokhoz jusson az adott térkővel kapcsolatosan!

Ha járda építése előtt áll, akkor rendeljen teljesen fagyálló térkő kockákat, mert ezekkel nem lesz egyáltalán gondja!

Olyan magas színvonalú kiszolgálásban lesz része, hogy mindenkinek ajánlani fogja ezt a térkő fajtát. A Leier számára az Ön kívánsága parancs!

KKbeton térkővel nagyon szép járdát készíthetünk

Ma már nagyon elterjedt az, hogy nem simán betonnal, hanem valamilyen mintás és színes térburkoló anyaggal látják el a járdák felszínét. A KKbeton térkő nagyon keresett, mert számtalan nagyon előnyös tulajdonsága van.

Ennek a térkőnek a segítségével szép mintákat lehet kirakni és több színben is kapható, amely lehetővé teszi azt, hogy hangulatos kis utakat alakítsunk ki ebből a térburkoló anyagból. A KKbeton szakemberei általában azt szokták javasolni, hogy a térkő lerakásához mindenki hívjon egy kőművest vagy pedig a cég munkatársait, akik tényleg értenek ahhoz, hogy miként rakják le a kis kövecskéket.

Fontos a precíz munka és a térkő alá való bedolgozás minősége, mert ha az nem megfelelő, akkor egy pár év múlva teljesen megsüllyedhet, ha sokszor megy rá nagyobb gépkocsi. A felfagyás miatt is lényeges, hiszen ha beszivárog a térkő között réseken a víz, akkor az ott megfagy és megemeli az egész járdát. Így a térkő darabok elkezdenek billegni.

Ha a lakhelyünkön van KKbeton térkő lerakat vagy valamilyen márkakereskedés, akkor azt keresse fel, hogy bővebb információkat tudjon kérni arról, hogy pontosan milyen árak mellett tudja megrendelni ezt a terméke!

Az interneten is megkeresheti azokat a honlapokat, melyeken a KKbeton térkő termékei érhetőek el. Érdemes mindig előzetesen tájékozódni, hogy a térkő kiszállítási ára még mennyivel növeli a kiszállítási költségeket.

Rendeljen Ön is nagyon szép mintázatú és színű térkövet, hogy abból egy igazi kis kerti járdát alakíthasson ki! A kocsi beállót is beton helyett készítse el ilyen anyagból, hogy ne legyen gondja a felfagyással!

Semmelrock térkő a szép, stílusos kert kialakításához

Egy kertben az autó bejárót vagy a kis járdákat már nem kifejezetten csak betonnal lehet megoldani kedvező áron. Nagyon sok fajta térkő kapható az ismert márkák között, melyek közül az egyik a Semmelrock.

Egy nagyobb kapu beálló vagy a garázsig vezető útnak a lerakásához több négyzetméternyi térkőre van szükség. Így nem lényegtelen szempont az, hogy mennyire jön ki az egységár.

A mintás térkő, főleg a mediterrán típus a legkeresettebb, mely tényleg stílusos és nagyon szép részét fogja alkotni a kertnek.

A Semmelrock térkő lerakása úgy történik, mint az összes többi típusé. Kell készíteni egy homok, majd pedig egy kavics ágyat, melyre nagyon szorosan lehelyezik a térköveket és ezt egy speciális géppel bele ütik az elkészített felületbe. Akciós Semmelrock térkövek itt találhatók: http://tuzep.hofstadter.hu/terko.php , a típusok mellett térkő árakat is találhatnak.

Már nagyon sok fajta térkő közül lehet választani. Léteznek hullámos szélűek és négyzet alakúak is, melyek mindegyike más lerakási módszert követel meg. Mivel több színben kaphatóak, így lehet mintákat, feliratokat is kirakni a térkő segítségével. Így ha egy cég udvarát ilyennel rakják le, akkor abba ki lehet tenni a vállalkozás elnevezését is, ami biztosan feltűnő lesz.

Egyre többen a kocsi beállón kívül már a teraszukat is térkő segítségével burkolják le. Ez azért van, mert nem tud felfagyni, nem reped meg. Kiválóan dacol az időjárás viszontagságaival.

Nagyon ismert fajta a Semmelrock, melynek a nagy előnye az, hogy kedvező árú, nagyon jó minőségű és könnyen is lehet vele dolgozni. Ha teheti, vásároljon udvarába ilyen burkolatokat, melyek tényleg alkalmasak a járdák és kis utak, beállók építésére!

Térkövezés, térkő fektetés

Függetlenül attól, hogy milyen színű, formájú, vastagságú térkövet szeretnénk fektetni, a technológiai sorrend minden esetben ugyanaz. S ahhoz, hogy a végeredmény megfelelő legyen a térkövezés lépéseit be kell tartani.
Első lépésként ki kell tűzni a térkő lerakásának a helyét.

Második lépésként szintezni kell a térkövezés helyét, amit úgy kell kialakítani, hogy minimum 1% esése legyen, hogy akár nagy mennyiségű víz is eltudjon róla folyni.
A harmadik lépés az úgynevezett tükör-kiemelés, ez a leendő térköveknek és az alá kerülő zúzottkőnek készíti elő a helyet, amint ez elkészül, ezt is szintezni kell.
A következő fontos lépés a szegélykövek lerakása, ez nagyon nagy precízitást igényel, mert ez adja meg a későbbi térburkolatunk formáját, valamint a szinteket is megadja. Előzőleg azonban érdemes figyelembe venni a lerakandó térkövek méretét, sok bosszúságtól mentesülhetünk lerakása során, ha előzőleg számításokat végeztünk erre vonatkozóan. Nem utolsó sorban kevesebb térkövet kell a befejezéseknél elvágni.

A térburkolat ágyazatának a vastagsága sok esetben függ a későbbi terheléstől, egy egyszerű járda alá vékonyabb ágyazat is elég, míg egy kocsibejárónak legalább 30 cm vastagságot kell készíteni.

A térkő agyazatát minden esetben tömöríteni kell, nagyobb terhelésű ágyazatnál érdemes lapvibrátort használni a hatékonyság érdekében. Az ágyazat feletti réteget sóderből, vagy apróbb zúzott kőből készíthetjük el.

Erre kerül rá gyakorlatilag a térkő, amit nagy pontossággal, precizitással érdemes lerakni, ahhoz, hogy az elképzelt formát adja vissza. A térkövek fugáiba rostált sódert, vagy ha a fugák nagyobbak kőzúzalékot dolgozhatunk bele.

Semmelrock térkő lerakása

Semmelrock térkő lerakása

A következő oldalakon a Semmelrock térkő lerakásának ismertetőjét olvashatja. A képre kattintva megnyithatja az adott oldalt.


Semmelrock térkő

Semmelrock térkő
Semmelrock térkő lerakása 1. oldal Semmelrock térkő lerakása 2. oldal

Semmelrock térkő

Semmelrock térkő
Semmelrock térkő lerakása 3. oldal Semmelrock térkő lerakása 4. oldal

További térkövek «