Térkövezés előkészítése: földmunka

Amennyiben nagyobb területet kell előkészíteni a térkövezésre és az komolyabb földmennyiség megmozgatását jelenti, érdemes elgondolkodni a  gépi földmunka előnyein. A gépesített földmunkával időt spórol, valamint a kitermelt földet, amelyre esetleg később nem lesz szükség – el is szállíttathatja.

A gépi erővel végzett tereprendezés gyors és pontos. Kisebb és nagyobb földmunkagépek közül is választhatunk a Hofstadter Tüzép földmunkára szakosodott csapatánál. Kedvező árakkal várjuk megrendelőinket:

Árajánlatkérés:

Kiss Ákos
Tel: +36/20-912-5546
Fax: 06-26-333-976
Email:kiss.akos@epker2000.hu

Térkőmester

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, és pár szót ejtsek magamról, a Térkőmester cégről, a tevékenységeinkről, melyek a térkövezés, térburkolás, díszkő burkolás, kertépítés, kerítés építés, dísztámfal építés, kertkiegészítők építése szakterületen jelennek és meg és ezek képzik a fő tevékenységi köreinket is.

Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. Egy alföldi kisvárosból, Törökszentmiklósról származom, s méltán vagyok büszke a vidéki mentalitásomra, szorgalmamra, tenni akarásomra.

Szakmai tanulmányaimat 1987 – 1990 – ig Budapesten, a XIV – kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben végeztem, mint burkoló szakember. A Térkőmester céget 2008 – ban alapítottam saját ötlet alapján, mint Nauzer Zoltán egyéni vállalkozó.

Tehát maga a Térkőmester cég nemrégen keletkezett, éppen ezért fő célom a cég építése, terjeszkedése, fejlesztése, mert hiszem azt, hogy a szakmai hozzáértés, a becsület és a jó szándék tud éltetni egy céget! Hosszú távra gondolkozunk és az a célunk, hogy tovább ajánlják a Térkőmester munkáját, valamint jó hírnevünket fenntartsuk. Igyekszünk mindig a maximális minőséget hozni és profi módon elvégezni az adott terület térkő, díszkő, dísztégla, téglakő burkolatok kivitelezését.

Tevékenységeink: térkő – viacolor lerakás, térkövezés, térburkolás, díszkő burkolatok kivitelezése, kerítés építés, kőműves – burkoló szakmunkák.

Tevékenységi területeink: Budapest egész területe – Pest megye egész területe.

Elérhetőségeink:
Web: www.terkomester.hu
Tel: 06 70 537 4963
email: info@terkomester.hu
Skype: terkomester
Facebook: www.facebook.com/terkomester
Twitter: twitter.com/terkomester

Mészker Bt. Térkövezés

Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik térkövezés, térburkolás terén.  A kivitelezést szakembereink szakszerűen, precízen végzik, így az tartós és szép lesz. Sajnos gyakran találkozunk elsietett kivitelezésekkel, mely nem csak esztétikai hibákat foglal magában, hanem annak tartóssága is megkérdőjelezhető. Mi pont arra törekszünk, hogy az általunk végzett munka kifogástalan legyen.

Cégünk beszerzi a térkövet és a szükséges anyagokat, a kivitelezést nagy odafigyeléssel, igényesen végzi. A térkövek nagy választékban állnak rendelkezésre, a szín és formavilág számtalan variációjában. Egyedi térkövek gyártását is biztosítani tudjuk.

Megkeresést követően INGYENES felmérést végzünk, munkavégzésünk pedig garanciális. Legyen szó egyszerű, vagy ívesen kanyarodó járdáról, autó beállóról, fák, növények körüli díszkőről, bármilyen elképzelésről, mi készséggel állunk rendelkezésére!  További információt rólunk, tevékenységeinkről, a térkövezésről a weboldalunkon találhat, illetve munkáinkat referenciáink között tekintheti meg.

Ha bármiben rendelkezésére állhatunk, keressen minket bizalommal ügyfélszolgálatunkon!

Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás
Kőzponti elérhetőségeink:+36 20 31 22 433 és +36 30 21 88 592