Leier

1965-ben Michael Leier, a cégalapító, a burgenlandi Horitschonban rakta le alapkövét annak a még ma is folyamatosan bővülő családi vállalkozásnak, amely napjainkban a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen működik. Jelenleg a Leier vállalkozáscsoport több mint 30 működő telephellyel rendelkezik Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban.

A fő üzleti területet a beton- és késztermékgyártás, illetve a téglagyártás jelenti. A cégcsoport további tevékenységei közé tartozik az autókereskedelem 6 autóházzal, egy hotel működtetése, gép- és formagyártás, kertészeti termékek előállítása (virágföld- és erdei fakéreggyártás), ingatlanhasznosítás és egy Spar szupermarket üzemeltetése.

Ami az építőanyaggyártást illeti, a termékpaletta rendkívül széles: transzportbeton és különféle betontermékek, kéményrendszerek, mesterfödém, tégla, betoncserép, épületdíszítő elemek, térkövek, környezettechnikai berendezések (csövek, aknák, tisztító berendezések, olajelválasztók), mélyépítő és útépítő elemek, előregyártott termékek (kéregfalelem, készlépcsők, mesterpaneles födémrendszer, garázselemek, görkorcsolyaelemek) előállítása folyik.

A kertépítés területén a Leier a következő termékcsoportokat kínálja:

  • Kerti Lapok
  • Kiegészítők, Virágtartóelemek
  • Falazóelemek, Kerítéskövek
  • Térkövek
  • Leier klasszikus térkövek, szegélykövek

Térkövek kedvező áron a Hofstadter tüzépen