Leier betonlap

A ház körül változatos a beton kerti lapok felhasználási lehetősége. A teraszoktól kezdve a gyalogutakon át a bejáratokig – a betonlapok felhasználásának semmi sem szab határt. A betonlapok fagyállók, kopásállók és csúszásbiztosak. Alkalmasak mind kültéri mind beltéri felhasználásra.
Széles termékkínálatunk a különböző színű és felületü lapokat és élkezelt kiegészítő lapokat is:

 • IMPERIUM Classic betonlapok
  Ódon kézművesek egyedi termékeit jeleníti meg új Imperium lapcsaládunk. A mérsékelt beépítési rétegvastagság lehetővé teszi e termékprogram alkalmazását a felújításoknál, de kiválóan alkalmazhatóak a lapok új építmények retro hangulatú megjelenítésénél is.
 • IMPERIUM Naturo betonlapok
  A természetes kövekhez ragaszkodó építészeti elvárások, a növekvő igények késztették ezt a vágott mészkőlapok érzetét nyújtó, egyedülálló lapprogram kifejlesztését.
 • IMPERIUM Elegant betonlapok
  Természetesen hasított felületi struktúra szabálytalanul enyhén lebegő hatású élek tükrözik vissza a romantika iránti vágyat, az antik atmoszférát és a mágikus környezetet.
 • GRANITE betonlapok
  A lap elkészítéséhez felhasznált nemeszúzalék az egyenletes csiszolási eljárással jelenik meg a termék felületén és így ad exkluzív megjelenést a burkolólapnak. A nemeskőzet kopóréteg garantálja a felület különleges kopásállóságát és terhelhetőségét.
 • PALAIS betonlapok
  A lap elkészítéséhez felhasznált nemeszúzalék finom becsiszolása adja a lapfelület optikai eleganciáját. A természetes nemeskőzet kopóréteg garantálja a lapburkolat különösen nagy ellenállóképességét.
 • EUROLINE betonlapok
  Az Appeninek, Pireneusok, Ardennek, Alpok színvilága festékanyag hozzáadása nélkül, természetes eredetiségével mutatkozik meg lapjainkon.
 • DEKOR struktúrált betonlapok
  A DEKOR lapok struktúrája és színei a természetes kőlapok hatását keltik és mediterrán hangulatot kölcsönöznek a burkolatnak. A struktúrák felerősítik a felület fény-árnyék játékát, és természetesnek láttatják a lapburkolatot.
 • ATRIUM finommosott betonlapok
  Az ATRIUM lapok felületeiben az Alpok hegyláncainak nemes kőzeteit láthatjuk viszont. A finommosás által a lapok felületén a zúzalékszemcsék a maguk természesen sarkosra tört formájukban jelennek meg. Így tükröződik vissza az Alpok lélegzetelállító szépsége a lapok felületén.
 • CENTRUM betonlapok
  A nagyság és nagyléptékűség kérdése különösen a közterületi burkolatoknál merül fel. A nagy formák nyugalmat és elganciát sugároznak. A „büszke“ méretek impozáns összbenyomást eredményeznek – akár a belvárosi téren, akár bevásárlóközpontnál jelennek meg.

Leier betonlap akció