«

»

Semmelrock térkő a szép, stílusos kert kialakításához

Egy kertben az autó bejárót vagy a kis járdákat már nem kifejezetten csak betonnal lehet megoldani kedvező áron. Nagyon sok fajta térkő kapható az ismert márkák között, melyek közül az egyik a Semmelrock.

Egy nagyobb kapu beálló vagy a garázsig vezető útnak a lerakásához több négyzetméternyi térkőre van szükség. Így nem lényegtelen szempont az, hogy mennyire jön ki az egységár.

A mintás térkő, főleg a mediterrán típus a legkeresettebb, mely tényleg stílusos és nagyon szép részét fogja alkotni a kertnek.

A Semmelrock térkő lerakása úgy történik, mint az összes többi típusé. Kell készíteni egy homok, majd pedig egy kavics ágyat, melyre nagyon szorosan lehelyezik a térköveket és ezt egy speciális géppel bele ütik az elkészített felületbe. Akciós Semmelrock térkövek itt találhatók: http://tuzep.hofstadter.hu/terko.php , a típusok mellett térkő árakat is találhatnak.

Már nagyon sok fajta térkő közül lehet választani. Léteznek hullámos szélűek és négyzet alakúak is, melyek mindegyike más lerakási módszert követel meg. Mivel több színben kaphatóak, így lehet mintákat, feliratokat is kirakni a térkő segítségével. Így ha egy cég udvarát ilyennel rakják le, akkor abba ki lehet tenni a vállalkozás elnevezését is, ami biztosan feltűnő lesz.

Egyre többen a kocsi beállón kívül már a teraszukat is térkő segítségével burkolják le. Ez azért van, mert nem tud felfagyni, nem reped meg. Kiválóan dacol az időjárás viszontagságaival.

Nagyon ismert fajta a Semmelrock, melynek a nagy előnye az, hogy kedvező árú, nagyon jó minőségű és könnyen is lehet vele dolgozni. Ha teheti, vásároljon udvarába ilyen burkolatokat, melyek tényleg alkalmasak a járdák és kis utak, beállók építésére!