Semmelrock

A Semmelrock az egykori családi vállalkozás 1996-tól egy nemzetközi leányvállalat és a Wienerberger-csoport tagja lett. Az első gyártóüzem 1997-ben Magyarországon létesült – és ezzel a Semmelrock terjeszkedése elkezdődött a Duna térségében. Ma a Semmelrock Ausztriában, Horvátországban, Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Romániában, Bulgáriában és Lengyelországban saját gyártóhelyekkel rendelkezik, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában kereskedelmi irodákat üzemeltet. És további telephelyek következnek. Mert a nagy értékű térkövek és lapok iránt a közép-kelet-európai térségben kiemelkedő a kereslet.

A Semmelrock számos területen jelen van – a nagy közterek kialakításától egészen a kiskertekig. Kutatásuk és fejlesztésük folyamatosan az ügyfeleik szükségleteire és kívánságaira irányul. A Semmelrocknál szinte ugyanekkora jelentőségű a a design is. A terek és kertek kialakítása olyan művészet, amelynek egy széles közönség ízlésének kell megfelelnie. A Semmelrock a térkőért való lelkesedéssel él. Ötven éve, ma és holnap.

A Semmelrock a térkővek melllett betonlapokat is gyárt, és e mellett számos egyéb terméket. A térkő és a betonlap közötti különbségek:

  • a betonlap nagyobb méretű mint a térkő,
  • a betonlapok általában egy méretben kaphatók típusonként, míg a térkövek számos mérettel és formával rendelkezhetnek típuson belül is.

Semmelrock térkövek kedvező áron a Hofstadter Térkő Centrumban

Amikor Karl Weissenböck építőmester 1946-ban megalapította kis építészeti vállalkozását, nem is álmodott arról, hogy milyen irányban fog még a cége fejlődni. Több mint 60 év alatt kialakult egy cég, amely sok piacon sikeresen van jelen: komplett külső létesítmények kivitelezése burkolólapokkal, rézsű- és lépcsőlapokkal, üreges falazótéglák és kéménytéglák a magasépítés számára, időt megtakarító kész elemek vagy kész garázsok – majdnem minden területen tud a Weissenböck kompetens és magas minőségű megoldásokat ajánlani!
Hogy a minőség számunkra több mint üres szó, azt szívesen bizonyítjuk néhány példa segítségével:
Weissenböck sok éve birtokában van az
„Austria Gütezeichen“védjegynek.
Szigorú gyártási ellenőrzések valamint
belső és külső ellenőrzés államilag
jogosult ellenőrző berendezések által
garantálják a maradandó minőséget.
Ausztria egyetlen gyártójaként tudtuk
minden burkolókövünket az ÖNORM
értlemében bejegyeztetni.
Ágazatunk egyik első vállalkozásaként
minősítést nyertünk az ISO 9001 szigorú
feltételei alapján!