Yorkstone

A Yorkstone 2001-ben indította a térburkoló kövek gyártását, Angol technológiával melyet nagy forma és színválasztékban kínálunk kereskedők valamint magánszemélyek számára.

A térburkoló kövek gyártása mellett ,  vállalják térburkolatok teljes körű kivitelezési munkálatait. Ez esetben a az első lépés a helyszíni szemle, amely során a térburkolat építése szempontjából fontos objektumokat felmérik, illetve tanáccsal látják el a vásárlót a térkő formáját, színét és a lerakás mintázatát illetően.  A felmérés követi az  árajánlat készítés, a szállítás, az alap előkészítése, a szegélykövek lerakása betonágyba, majd a térkő lerakása és végül a térkövek közötti rések besöprése homokkal illetve finom sóderrel.

Termékeik anyagukban színezettek, kopás- és fagyállóak, térköveik természetes, igény szerint antik hatásúak nagyfokú kompatibilitással bírnak.  Ha igazán egyedi térkövet szeretne válassza a YORK STONE termékeit.

Ezt a terméktípust közvetlenül nem forgalmazzuk. Érdeklődés esetén látogasson el a gyártó, illetve forgalmazó weboldalára: www.yorkstone.hu

Yorkstone térkövek:

  • Scarboro térkő
  • Riven térkő